BRASSERIE DE STENEN MOLEN PUTTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 739 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Brasserie De Stenen Molen Putte. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 21:13 Lekker en op tijd
21 jan 2023 om 21:10 varkenshaasje met winterse groenten… 1 witloofje 1 worteltje en een stukje vlees van 4 op 4 cm… 25€50… het was wel lekker maar duur voor wat je krijgt en je blijft met een klein hangertje zitten. Jammer.
21 jan 2023 om 19:54 Eten was zeer lekker. Wachttijd was voorzien 90 min. en werd nog 10 min. eerder geleverd. Gewoon rekening mee houden en op tijd bestellen.
16 jan 2023 om 21:47 Zeer Lekker eten - wel lang wachten maar toch eerder dan de 90 minuten die na de bestelling/betaling werd aangegeven. Vind ook wel spijtig dat men vooraf aan bestellingen niet kan weten hoe lang de wachttijd ongeveer is
9 jan 2023 om 23:46 Was top ! Sleutel is gewoon op tijd bestellen en dan is de levering en food correct en lekker ! Werd geleverd op de tijd die ik vroeg
8 jan 2023 om 19:28 heel lekker en goeie bezorging
27 dec 2022 om 20:18 Super lekker en top levering .
26 dec 2022 om 19:29 Slecht eten Wok is gewoon spaghetti met vlees zonder saus Hamburger is vies met veel te veel mosterd Friet is mega wak
20 dec 2022 om 20:04 Al een paar keer besteld, bezorgtijden duren echt wel lang. Bij een kinderspagetti MOET je een bijgerecht bestellen…? Frietjes? Bij spaghetti, ik vind dat niet nodig. Er kan best een vakje ‘geen’ bijkomen of apart aanduiden dat je iets extra wil.
16 dec 2022 om 21:25 Superlekker en snel geleverd!
12 dec 2022 om 20:03 Binnen de tijd vriendelijke levering. Mooi bleu gebakken steak. Spijtig weinig verschil tussen peper- en champignon saus
12 dec 2022 om 2:49 Lekkere warme spagetti bol. Vroeger geleverd. Vriendelijke levering